ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ Α.HELLAS GROUP ΕΛΛΗΝΙΚΑ  |  ENGLISH
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΗ | ΝΕΟΣ

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

0 ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΕΨΑΧΝΑ

ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ | ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΙΟΝ

 
Είστε εδώ:Αρχική σελίδαΚατάλογοςΠληροφορίες για άδειες Ρυμούλκησης
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
 
Πληροφορίες για άδειες Ρυμούλκησης

Έκδοση αδειών ρυμούλκησης και

αλλαγή παλαιού τύπου άδειας σε πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας.

Η ρυμούλκηση τρέιλερ/μπαγκαζιέρας απαιτεί την έκδοση άδειας κυκλοφορίας και πινακίδας από τη Διεύθυνση του Υπουργείου Μεταφορών που υπάρχει στην περιοχή σας. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτεστε, τόσο στις περιπτώσεις τροχονομικών ελέγχων, όσο και στις περιπτώσεις ατυχήματος. Ειδικά για την τελευταία περίπτωση, θα πρέπει να το έχετε ασφαλισμένο. 

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την έκδοση αδειών τρέιλερ τόσο καινούργιων όσο και των παλαιών  μεταχειρισμένων που χρειάζονται αλλαγή.


Η διαδικασία είναι η εξής :

Για τα καινούργια.


Επικοινωνείτε μαζί μας στο 6974819139 για να ενημερωθείτε για το κόστος της όλης διαδικασίας.


Μας αποστέλλετε την α) πρωτότυπη απόδειξη αγοράς του τρέιλερ,  β) την έγκριση τύπου και γ)μια εξουσιοδότηση προς εμάς (για έκδοση αδειών ρυμούλκησης και πινακίδων ).

Μετά από 15 με 20 ημέρες (λαμβάνοντας υπόψη μας τον κυμαινόμενο χρόνο που χρειάζεται το υπουργείο για την περάτωση της διαδικασίας) σας αποστέλλουμε την άδεια ρυμούλκησης και τις πινακίδες.


Για τα παλαιά ή τα μεταχειρισμένα. 


Επικοινωνείτε μαζί μας στο 6974819139 για να ενημερωθείτε για το κόστος της όλης διαδικασίας.


Αποστέλλετε στο email : angelnick70@gmail.com ή στο viber την παλαιά άδεια κυκλοφορίας του τρέιλερ και τα πλήρη στοιχεία σας.
 
Ένας  υπάλληλό μας θα έρθει να μετρήσει το τρέιλερ και να το βγάλει φωτογραφίες, να πάρει α)μια εξουσιοδότηση δικής σας προς εμάς  (για μετατροπή παλαιάς άδειας ρυμούλκησης σε καινούριου τύπου άδειας κυκλοφορίας και έκδοση πινακίδων),  β)την πρωτότυπη άδεια ρυμούλκησης του τρέιλερ και να γ) βγάλει αποτύπωμα του αριθμού πλαισίου.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μερικών ημερών θα ξαναέρθει σε εσάς ένας  υπάλληλός μας να χτυπήσει το καινούργιο νούμερο που μας δίνει το υπουργείο και να βγουν νέες φωτογραφίες.

Σε 15 με 20 ημέρες (λαμβάνοντας υπόψη μας τον κυμαινόμενο χρόνο που χρειάζεται το υπουργείο για την περάτωση της διαδικασίας) σας αποστέλλουμε την άδεια ρυμούλκησης και τις πινακίδες.


 

Πίσω
 
 
NEWSLETTER SIGNUP  

Copyright © 2024 A.Hellas Team | Developed by CMS-IT | Hosted by HostingJuice.com | OnLab Project