ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ Α.HELLAS GROUP ΕΛΛΗΝΙΚΑ  |  ENGLISH
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΗ | ΝΕΟΣ

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

0 ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΕΨΑΧΝΑ

ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ | ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΙΟΝ

 
Είστε εδώ:Αρχική σελίδαΚατάλογοςΤοποθέτηση Κοτσαδόρων Δωρεάν
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
 
Τοποθέτηση Κοτσαδόρων Δωρεάν

Προσφορά του Α.Hellas.gr δωρεάν τοποθέτηση.

Εφόσον η παραγγελία του κοτσαδόρου που μας παραγγέλνετε γίνεται μεσω του www.ahellas.gr, σας προσφέρουμε δωρεάν τοποθέτηση υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Η διαδικασία είναι :

Αφού κάνετε την παραγγελία σας μέσω του www.ahellas.gr επικοινωνούμε μέσω emai ή τηλεφώνου για τη διαθεσιμότητα του προιόντος (αν υπάρχει ή πότε θα υπάρξει) και  αφού κάνετε την πληρωμή, σας  κλείνουμε συγκεκριμένο ραντεβού ημέρας, φέρνετε το αυτοκίνητο, το αφήνετε το πρωί στις 09.00 πμ. και το παραλαμβάνετε στις 4.30 μμ.Η τοποθέτηση γίνεται μόνο στο συνεργαζόμενο κατάστημα Αθηνών

Προσοχή, η παραπάνω διαδικασία είναι η μόνη που πρέπει να ακολουθηθεί για δωρεάν τοποθέτηση.  

Ν.Αγγελόπουλος


Τα παραπάνω ισχύει για μία δωρεάν τοποθέτηση ανά ημέρα και μόνο στο κατάστημα της Αθήνας.
Επόμενη δωρεάν τοποθετήση είναι για 19/3/2024.

Το κόστος της τοποθέτησης κοτσαδόρου για παραγγελίες μόνο μέσω του site, αφού εξαντληθούν οι δωρεάν τοποθετήσεις, είναι 50 ευρώ + Φπα.
Επόμενη τοποθετήση είναι για  20/3/2024.  
 
Μην ξεχάσετε να παραγγείλετε το κιτ των ηλεκτρικών που είναι απαραίτητο για το αυτοκινητό σας.


Ωρες τοποθέτησης κοτσαδόρων 09.00-17.00 Δευτέρα-Παρασκευή

 
Συμφωνημένο ραντεβού για δωρεάν τοποθέτηση μπορεί να αλλάξει μόνο 2 μέρες πριν την συμφωνημένη ημερομηνία τοποθέτησης. Σε περίπτωση που ακυρώσετε το ραντεβού τελευταία στιγμή, δεν μπορείτε να επιλέξετε δωρεάν ραντεβού για άλλη φορά.
Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο έχει αέριο να έχετε υπόψη ότι ο κοτσαδόρος τοποθετείται μόνο στα προκαθορισμένα από το εργοστάσιο σημεία και δεν μπορεί να αλλάξει θέση. Αν χρειαστεί να μετακινήσουμε την μπουκάλα υπάρχει extra χρέωση.
Σας ενημερώνουμε ότι αν κριθεί απαραίτητη η κοπή του προφυλακτήρα θα προβούμε σε αυτήν. Σε περίπτωση που διαφωνείτε θα πρέπει εσείς να μας ενημερώσετε πρίν την εγκατάσταση. 
Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την τοποθέτηση αν υπάρχει κάποιο κώλημα με το αυτοκίνητο ή κάποια ασυμφωνία μεταξύ μας και σας επιστρέφουμε τα χρήματα χωρίς καμία άλλη υποχρέωση από μέρους μας.  
Να έχετε υπ όψιν σας ότι μπορεί να τρυπηθεί το αυτοκίνητο στα σημεία που αναφέρει ο κατασκευαστής και ακόμα ότι μπορεί να κοπεί ο προφυλακτήρας.

Επίσης λόγω ότι  πολλοί πελάτες δεν  καταφέρνουν να ολοκληρώσουν την ηλεκτρονική παραγγελία,  ως εναλλακτική επιλογή κάντε την κατάθεσή σας στο λογαριασμό που αναφέρετε στο site  και μετά επικοινωνήστε μαζί μας για το ραντεβού.

Δείτε όλα τα μοντέλα των κοτσαδόρων εδώ

Πίσω
 
 
NEWSLETTER SIGNUP  

Copyright © 2024 A.Hellas Team | Developed by CMS-IT | Hosted by HostingJuice.com | OnLab Project